Over ons

Natuurlijk Tuinen is een ontwerpbureau / hoveniersbedrijf dat een breed scala aan diensten biedt.

Tuinontwerp – Met onze ontwerpen proberen wij een eenheid te creëren tussen het huis, het interieur en de omgeving. De ontwerpen zijn ingetogen waarbij vooral gelet wordt op zichtlijnen, comfort en functionaliteit.

Het ontwerp wordt als totaalconcept gemaakt en gepresenteerd. Dus niet alleen een ontwerp van bestrating en borders, ook verlichting, meubilair en accessoires worden niet vergeten. Dit totaalconcept werkt goed, en zo is de tuin ook af wanneer wij vertrekken.

Tuinaanleg – Ook het uitvoeren van een ontwerp is voor ons een plezier. De hoveniers zijn all-round vak mensen die hun sporen verdiend hebben. Omdat ze de ontwerpen en de achterliggende gedachte door-en-door kennen, zal het gewenste resultaat snel en vakkundig gerealiseerd worden.

Tuinonderhoud en -renovatie – Onderhouden en opknappen van bestaande tuinen kan natuurlijk ook. Met een gedegen plantenkennis worden bomen en heesters op juiste wijze gesnoeid. Wij zijn in het bezit van moderne apparatuur en spuitlicentie en kunnen onkruid in verharding en borders grondig aanpakken.

Ieder onderdeel word met professionaliteit en professioneel gereedschap aangepakt. Wij houden niet van half werk en maken er een punt van dat u tevreden bent !

Wij zijn u graag van dienst, bijvoorbeeld met een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Neem contact op